Η FRUITLAND ιδρύθηκε από την οικογένεια Βλαδίκα το 2003 με σκοπό την εμπορία φρέσκων και ποιοτικών φρούτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρία και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εδρεύουν στον κάμπο του Μεσημερίου, βόρεια της Έδεσσας. Η Έδεσσα βρίσκεται πάνω στην αρχαία Εγνατία Οδό και αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα του Μακεδονικού Βασιλείου. Χαρακτηρίζεται από έντονο πράσινο, ορμητικά ποτάμια και καρποφόρα εδάφη. 1

 

Το δέντρο που συναντάς παντού στην περιοχή είναι η κερασιά, κατά την επιστημονική ορολογία Prunus avia (προύνος των πτηνών). Το μικροκλίμα της περιοχής, η παράδοση στην καλλιέργεια και η χρήση σύγχρονων μεθόδων καλλιέργειας παράγει εδώ το γνωστότερο κεράσι της Ελλάδας, το «κεράσι Εδέσσης». Επίσης στην περιοχή παράγονται ροδάκινα, μήλα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα και την τελευταία δεκαετία αναπτύσσονται ιδιαίτερα οι καλλιέργειες καστανιών και κυδωνιών. 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να συνδράμει στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μέσω της διάθεσης φρέσκων, ποιοτικών και συσκευασμένων φρούτων. Για να εξασφαλίσουμε την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων που θα παραλάβετε δείχνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα κατά τη διαδικασία της διαλογής και της συσκευασίας.